Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

gesslish

5. 11. 2010 8:45
Re:

Motáte plno věcí dohromady. Taky nerad stádovatím. Taky mi vadí přechytralá evropská byrokracie. Ale zákony omezující kouření jsou o něčem úplně jiném.

Jde totiž především o ochranu zdraví, kterou se ve svém textu také oháníte. Na jedné straně argumentujete chudinkami neoblečenými ohrožujícími vlastní ledviny kouřením před klubem, ale ničení zdraví nikotinem a dehtem vám jaksi nevadí.

Koneckonců, kdyby se nekuřáci snažili prioritně chránit své zdraví, tak do pubů a klubů nikdy ani nezajdou. A to vám připadá OK?

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

5. 11. 2010 8:51
Re: Re:

Kdyby nám šlo primárně o zachování zdraví, měli bychom především zavřít ty hospody, nebo v nich alespoň zakázat konzumaci alkoholu, který je víc škodlivý než nikotin.

0 0
možnosti
MB

buxus

5. 11. 2010 8:45
Tohle je stále se opakující nesmyslný problém

Zákaz je problematický a jeho kontrola vymáhání k ničemu. Stačí používat současné předpisy o kvalitě ovzduší vztahující se na pracoviště, administrativní budovy, atd. Přijde hygienik, odebere vzorek vzduchu - provedený rozbor ukáže, uda je kvalita v normě. Když ne, pokuta, když pořád ne podnik se zavře. Pro restaurace by nebylo třeba zakazovat nic, jen by majitelé museli nainstalovat účinnější odtahovou ventilaci. V mnoha podnicích ani to ne - jen by museli přestat šetřit na elektřině a ventilaci nevypínat.

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

5. 11. 2010 8:48
Re: Tohle je stále se opakující nesmyslný problém

Naprostý souhlas, díky.

0 0
možnosti
DK

Dante_

5. 11. 2010 8:41
Souhlas

Souhlasim, jsem pro svobodu. Takze az na vas nekde narazim v hospode jak mi foukate nikotin do ksichtu, mile a svobodne vam v ramci ochrany vlastniho zdravi to zvaro tipnu, pripadne jeste zaliju pivem i s hlavou :) Ale souhlasim se stahnutim zakazu...:)

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 11. 2010 8:41
vzhledem k obsahu článku,

nemělo by se Dum spiro spero překládat spíše "Dokud hulím, doufám? Ale jinak s Váma souhlasím, ono totiž vysedávání někde v baru nebo v hospodě není nějaká významná činnost , kterou by měl stát ochraňovat.Jestli si tam někdo dá deset piv a zapije to pár lomcovákama, tak to na něj může mít horší vliv než ta cigaretka,,,;-D

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

5. 11. 2010 8:40
Argumenty, kterými kuřáci obhajují svou závislost

jsou nekonečným zdrojem zábavy. Jen si v té Evropě smrďte.

0 0
možnosti
OU

5. 11. 2010 8:40
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.