Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ILD

Inženýr lidských duší

5. 11. 2010 16:04
koureni jako forma vyrovnani se s uzkosti

vetsina kuraku ma psychicky problem se vyrovnat se svou uzkosti nebo-li se svymi traumaty, ktere neumi jinak kompenzovat, nez tim, ze zacnou brat nejake drogy nebo zacne delat nejaky extrem. a je jedno, jestli nekdo bere tvrde drogy, mekke drogy, pije alkohol, kouri nebo je workoholik nebo nymfomanka. tim jenom rika o sobe - nejsem dost silny na to, abych zvladl stres a uzkost, tak si musim ... mozna byste si mela o tom precist, mila damo, zejmena v knizce Arthura D. Janova - Prvotni vykrik, kde se o tehle zavislostech pise hodne. nejvice mi vadi koureni na koncertech - prijdu si poslechnout svou oblibenou kapelu (protoze to je snad primarni cil koncertu) a nejaky debil mi tam kouri pod nosem. jak tolerantni, ze?   

0 0
možnosti
AG

gaDzin

5. 11. 2010 16:15
Re: koureni jako forma vyrovnani se s uzkosti

„Ha! Ha! Ha! Chi! Chi! Chi! Cho! Cho! Cho!“

Tady si nekdo precetl knizku a udelal si z ni bibli. Keci, keci, keci. Autor se ted zrejme chcechta nad sumou na svem konte. A co se tyce koncertu - nejvic k nas... urcite je, kdyz si zapali samotnej zpevak co? Kdyz ho chytne uzkost z toho podia, publika, ty pozornosti co se mu dostava. Bumbac na hlavicku nebylo?

0 0
možnosti
S

Sir-Filip

5. 11. 2010 16:44
Re: Nesouhlasím, jsou vidět první výsledky

Nikdo nikdy nemůže nařizovat nic podobného, jen totalitní státy ví, co je pro jejich obyvatele nejlepší!!! Absolutní nesouhlas s Vaším postoje..... nekouřím, ale asi začnu!!! jak poznávám podobné lidi, jako jste vy!!!

0 0
možnosti
GG

gogol_jl

5. 11. 2010 15:51
3 x omyl

   Tak jak je tady vylicen anglicky pub to v anglii je rozhodne  neni. V Irsku, kde s tim zacli o 2 roky driv, trzby dokonce vzrostly.

   Je pro mne naprosto nepochopitelne, ze se vubec nekdo zastava toho, aby mohl kurak ovlivnovat zdravi nekoho jineho. (to samozrejme plati vseobecne).

   A nakonec - kuraku je u nas cca 1/3, nekurackych hospod 1/20, takze moznost zajit do nekuracke hospy je vyrazne mensi. Protoze nelze naridit, aby 2/3 hospod byly nekuracke, lze to zaridit pouze tak, ze budou nekuracke vsechny - "nespravedlnost" se dotkne mensi casti spolecnosti  nez naopak.

!! 

0 0
možnosti
LL

Lord LazyBoy

5. 11. 2010 15:55
Re: 3 x omyl

a vas nekdo nuti chodit do kurackych hospod???? prece mate venku nalepku, kde je jasne definovano, jestli je kuracka, nebo ne ;-). a jeste jeden ekonomicky pohled, kdyz ty hospody nejsou, ale byl by o ne takovy zajem, tak si jednu zalozte a budete z toho muset mit logicky zlaty dul, pokud verite tomu co jste napsal.

0 0
možnosti
JS

flames828

5. 11. 2010 15:48
..

Bary, pajzy, ok. Ale s koncertama jste mimo. Já jdu na koncert, někdo mi tam celou dobu hulí do zátylku, skončím buď smradlavý nebo propálený a když chci, aby šel ven, tak omezuju já jeho????

0 0
možnosti
1

1000xregistrovaný

5. 11. 2010 15:26
Kouření je svinstvo

to mohu prohlásit jako dlouhodobý kuřák, kdybych se s ním nikdy nesetkal, bylo by to pro mne lepší.

Bojovat proti němu zákazy je v pořádku, nejjednodušší  by asi bylo prostě tabák zavést mezi drogy. Tak jako u trávy, kouření  a držení malého množství tolerovat, a omezená dostupnost by se postarala o rapidní úbytek kuřáků, ozdravění populace, a nesmírných úspor na zdravotním pojištění.

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

5. 11. 2010 15:31
Re: Kouření je svinstvo

Člověče z vás jde uplně strach! :)

Nezapomínejme na ty úspory, které bychom (ne)vybrali na spotřební dani. Ale já vím - co nevyberem na spotřební dani, vyberem na pokutách za drogy, že jo?

0 0
možnosti
PB

arrosage

5. 11. 2010 15:12
No to si nevyberete

u nás zase vítězí bezohlední kuřáci nad bezmocnou slušností..

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

5. 11. 2010 15:33
Re: No to si nevyberete

Neslušní a bezohlední kuřáci jsou dobytek! To souhlas :) 

0 0
možnosti
F

FreeBird

5. 11. 2010 15:01
Karma.

Doporucuji tento clanek:

http://www.numberwatch.co.uk/zealots.htm

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

5. 11. 2010 14:43
hezke, souhlas....

Ja jsem sice nekurak, ale v tomto souhlasim. At je vyber - kuraci, stejne jako nekuraci, at si vyberou, kde chcou byt, dle sve miry tolerance. Ale davat takoveto veci befelem, snazit se vse svazat do reguli je jednoznacne spatne.

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

5. 11. 2010 15:34
Re: hezke, souhlas....

Dík! Každého nekuřáka, který to chápe, si vážím.

0 0
možnosti
JK

MirekK1

5. 11. 2010 14:42
Hulících kra...sotinek mám plné zuby

Nechť si v soukromí dělá, kdo chce, co chce.

ALE:

1/ Ať si nenechá poté léčit rakovinu z veřejného zdravotního pojištění.

2/ V restauracích ať mi nesmrdí pod ústa. Rv;-€

0 0
možnosti
JK

MirekK1

5. 11. 2010 14:44
Re: Hulících kra...sotinek mám plné zuby

pod NOS ;-)

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

5. 11. 2010 14:13
Hodně z tohoto stavu si kuřáci zavinili sami, svou

velkou tolerancí k nekuřákům. Tedy ne všichni, já tedy rozhodně ne. Nevím proč bych si dělala násilí bez cigarety. Jestli se to někomu nelíbí, tak ať k nám nechodí, my zase nepůjdeme na návštěvu k němu. Na dovolenou jedu jen svým autem a tam jsou cigarety položeny na palubce, aby byly stále po ruce. Kina a divadla ať si dotuje stát. Moji rodiče též kouřili a já na tatínka vzpomínám, že kouřem voněl.

0 0
možnosti
A

anozavislak

5. 11. 2010 14:23
Re: Hodně z tohoto stavu si kuřáci zavinili sami, svou

Kdyz si kourite tam, kde nesmrdite nekurakovi tak pochybuji, ze by vam do koureni nekdo kecal. Cely spor kurak vs. nekurak neni o restauracich a neni o tom, ze vase kuracke blahorodi je tolerantni k nekurakum! Co to je za aroganci co jste predvedl(a)?!

Kdyz mi nekdo kouri pod oknem kde mam male deti a musim kvuli tomu zavirat okna tak on omezuje me a ne ja jeho! Kdyz cekam na autobus na zastavce kde kouri kurak, tak on omezuje mne, ne ja jeho?! Kdyz v parku kurak odhodi na zem spalek, tak on omezuje mne a ne ja jeho!

Tak jdete nekam s tou Vasi toleranci!? ;-€ To co jste predvedl je nazor trotla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.