Zuzana Blanářová

Nabízím se k dobrovolnému odklonu!

10. 11. 2011 14:42:27
Možná se vám taky stalo, že se vám nějakým nekontrolovaným způsobem rozmnožily vaše finance – z každé vydělané stovky je zničehonic milion, a vy vůbec nechápete nebo si nevzpomínáte, jak se to mohlo stát.

I-net

A možná jste veřejná osoba, u které hrozí, že se ve vašich financích začnou šťárat nějací proaktivní novináři a může nastat den, kdy budete muset celému národu vysvětlovat, jak jste k takovému jmění přišel.

A možná jste dokonce takový chudák, který se zrovna rozvádí, a bude se muset o snadno nabyté miliony dělit s manželkou.

„Normální“ veřejná osoba v našem Kocourkově to má jednoduché – peníze odkloní na maminku. Ale co když maminku ani nikoho jiného spolehlivého ve svém okolí nemáte?

V takovém případě mám pro vás velmi výhodnou nabídku – můžete své přebytečné finance odklonit na mne! Vím, že si tím beru na bedra velkou tíhu zodpovědnosti, ale rozhodla jsem se k tomuto charitativnímu kroku, protože se blíží Vánoce – beru to jako službu veřejnosti.

Jsem zodpovědná, spolehlivá šedá myška, jejíchž financí si nikdo nevšímá. Nemám žádné vazby na politiky ani představitele představenstev podniků se státním podílem. Vaše peníze u mne budou naprosto v bezpečí!

Žádné riziko vám tedy nehrozí, a kdyby na to náhodou někdo přišel, no tak si holt šábnem peníze napůl a vy podáte demisi. Premiérovi pak mezi čtyřma ušima pošuškáte, jak to bylo doopravdy, on dostane deset procent a prohlásí, že peníze byly čisté, protože jste mu řekl, jak to ve skutečnosti bylo. Národ si oddechne a život půjde dál.

Taková nabídka se přece nedá odmítnout! Číslo účtu poskytnu všem zájemcům na vyžádání.

Už teď se těším na naši spolupráci!

Se srdečným pozdravem,

Zuzana Blanářová

Autor: Zuzana Blanářová | karma: 22.07 | přečteno: 1450 ×
Poslední články autora