Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

péťovakobyla

10. 6. 2012 20:24
Autorka má mnoho společného

s bývalou ministryní Kovářovou. Vo to asi může být?;-)

0 0
možnosti
JC

chudacek.blog.idnes.cz

7. 6. 2012 8:32
pěkný článek

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

6. 6. 2012 17:12
Ja to nesledoval,

jen pak precetlonline reportaz. Ale v zasade az tak nesouhlaim - kazdy ma pravo se obhajovat tak, jak uzna za nejlepsi. On myslel, ze to pomuze politickym projevem a srdceryvnym dojakem... a ja jen doufam, ze mu to nevyjde.

Jinak zrovna on, jako syn agenta StB nema co rikat o estebackych metodach. A to presto, ze je ma z prvni ruky :-).

A jen drobbna technicka-  Rath neni politicky zlocinec, jak pises v clanku, to je krapet neco jineho. On je politik-zlocinec.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

6. 6. 2012 14:00
Blanářová a sklenka vína

Nemáte něco společného s Blanářem z Brumovic?

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

6. 6. 2012 14:46
Re: Blanářová a sklenka vína

Nevím o tom. Proč? Je pěkný? :)

0 0
možnosti
JV

jafava

6. 6. 2012 9:15
Projev Dr. Ratha byl zcela úměrný k jeho ostatním

projevům ve sněmovně: drzý, útočící, neobjektivní. K jeho projevu se svými výstupy přiřadili i pánové Paroubek a Huml; legrační řeči, na to, že je snad původně advokát, vedl pan Tejc.

Jinak musím říci, že ten tyátr kolem Ratha už je únavné sledovat, ale, bohužel, čouhá odevšad. Pravděpodobně se ve světě neděje nic důležitého, viďte, žurnalisté?!

Když srovnám dlouhodobý a neustále všemi politickými stranami stupňovaný, nechutný mediální hon na poslance pana Bártu, je tohlo "ráthobraní" nevinnou lidovou zábavou. Tam, kde proti Bártovi neustále vystupovali jeho kolegové poslanci, napříč politickými stranami, většinou dnes zaraženě mlčí či opatrně projevují od Ratha distanc. A to Bárta podporoval své spolustraníky z vlastní kapsy!

Pokud se skutečně začne řešit korupce politiků, budo to zázrak! Dopad bude mít na všechny politické strany, jen aby už začalo vyšetřování, snad si někdo troufne! To bude mela, to se objeví peněz odkloněných z veřejných rozpočtů! Hned bude budova ve Vidnavě plná!

2 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

6. 6. 2012 17:25
Re: Projev Dr. Ratha byl zcela úměrný k jeho ostatním

No, bohuzel prave delo. Napriklad se vcera v Rathove medialnim stinu schvalil evropsky stabilizacni mechanismus (ESM, nastupce eurovalu), ktery pred par tydny pozehnal senat. A ktery pan Necas s takovym humbukem odmitl na poslednim summitu EU. U socialistu to schvaleni pochopim, pro ne je to splneni vlhkeho snu a pokracovani jejich ideji (vsem vsechno sebrat a moudre prerozdelit). Ale nechapu, jak nas mohla do takovehoto financniho otroctvi vrhnout tzv. pravice.

0 0
možnosti
B

brooke

6. 6. 2012 8:55
Naprostý souhlas

Jen bych doplnil trapný apel na svědomí pana Kubiceho, zdali dokáže žít s vědomím zničených životů zločinců, které policie dopadla při činu. Podle pana Ratha Ne zločinec, ale policista má mít špatné svědomí za to, že zločince dopadl. To může vyřknout jen bezcharakterní člověk.

4 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

6. 6. 2012 9:02
Re: Naprostý souhlas

Bylo to nechutné. Nicméně choval pravděpodobně zlomeček promile naděje, že jej kolegové socánci nevydají. Velká část projevu byla určena pro rohlíkem opitelný lid - voliče.

0 0
možnosti
L

lmarin

6. 6. 2012 8:44
Kruh trapnosti se uzavřel,Ziegler začal, pipina končí (snad)

Slečno Blanařová, s přihlédnutím k vámi dosud skrývané vlastní inteligenci se na vás není možno snad ani zlobit.

2 0
možnosti
MP

Martin V2

6. 6. 2012 8:51
Re: Kruh trapnosti se uzavřel,Ziegler začal, pipina končí (snad)

Ale jinak se Rath tím proslovem odkopal fakt pěkně, co si myslíte?:-)

0 0
možnosti
FS

aroneček

6. 6. 2012 8:35
Mně se zase projev

doktora Ratha ve své podstatě líbil.Dělá vše pro svou obhajobu a poukazuje na podivnosti v jeho kauze.On to není politický proces,ale politicky připravován,ale to Vy,při té dehonestaci Rátha nejste schopna pochopit.Váš článek je opravdu jenom tendečně zaměřen.

2 0
možnosti
MP

Martin V2

6. 6. 2012 8:40
Re: Mně se zase projev

Opravdu je podivné, když se divil, proč policie a stát vydává tolik prostředků (plýtvá) na jeho chycení, když krade tak málo. To co jsou podle R. podivnosti, je jen jeho neschopnost přijmout fakt, že nad ním sklapla klec a jeho chytřejší kamarádi ho hodili přes palubu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.