Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zastavte znásilňování zeleniny!

Americký prodejce sexuálních pomůcek odstartoval reklamní kampaň na záchranu zneužívaných okurek, aby tím podpořil prodej svých erotických pomůcek (více na iDnes) – reklamní video s týranou okurkou v hlavní roli je ke shlédnutí zde. Pomineme fakt, že kampaň s názvem „Stop vegetable abuse“ vlastně uráží vyobrazenou okurku, protože okurka prý nemusí být zelenina, nýbrž i ovoce (má totiž semena, pánové se neurazí - více zde). Důležité je, že se tak konečně dostává do povědomí lidí fakt, že i okurky mají svá práva. Společnost, a hlavě její společnice, nemohou už dále zavírat oči před tím, že každý den jsou brutálně zneužívány stovky až tisíce okurek po celém světě. Často jsou přitom utlačovány za nehumánních podmínek při nedostatku světla, kyslíku a nadměrné vlhkosti.

BRUTE! www.bruteprop.co.uk

Nejedná se přitom jenom o okurky, ale také dýně, cukety, mrkve a jiné falusoidní druhy. Tyto se často musí podřizovat zvráceným choutkám jisté skupiny obyvatelstva. Nejenže tímto nesmírně strádají psychicky, ale není vyjímkou, že dochází i k poškození s trvalými následky (světem nedávno otřásl případ čtyřleté Zucchini z Itálie, která vyvázla se zlomeným krkem). „Už se mi dělá špatně z toho, když vidím zákaznice, které několik minut zkoumají tvar, pevnost a velikost těchto ohrožených druhů“, říká majitelka stánku na Ovocném náměstí paní Řepková. „Nechápu, proč k uspokojování svých potřeb musejí používat zrovna zeleninu. Proč si nemůžou vzít třeba párek!?“

Neměli bychom také přehlížet fakt, že i ony pachatelky těchto nehorázných aktivit končí často na chirurgii a zákroky, které vedou k odstraňování zeleniny z jejich útrob, hradíme my, poplatníci zdravotního pojištění. Primář chirurgického oddělení MUDr. Klásek líčil nedávný případ, kdy z pochvy čtyřicetileté ženy vyoperoval naprosto zuboženou tykvičku, již se už bohužel nepodařilo zachránit. "Pacientka svého činu vůbec nelitovala a ještě si nechala vrátit poplatek za pobyt v nemocnici", dodává. Mluvčí nemocnice Na Tobolce paní Pastiňáková rovněž potvrdila, že nárust zranění, způsobených nevhodným používáním zeleniny, je v posledních letech alarmující.

Toto brutální chování má negativní dopad i na prodejce zeleniny a ovoce. Velkoobchodní řetězec Frůty-Vedži musel vyplatit tučné odškodnění slečně Květě Baklažánové, která zažalovala firmu za to, že při nákupu zeleniny nebyla upozorněna na možná rizika, spojená s jejím užíváním. Ministerstvo sexuálního zdraví proto uvažuje o varovném nápisu, podobnému tomu na cigaretách: „Nevhodné používání zeleniny může vést k nežádoucím chirurgickým zákrokům“. Náměstek ministerstva pan Lilek dokonce přišel s návrhem, že by zakázal prodej ohrožené zeleniny ženám mladším 70 let.

Vyzývám tímto všechny slušné občany, občanky i občančata, aby pomohli zastavit šíření tohoto nešvaru v naší zhýralé společnosti. Můžete přispět např. tím, že budete hlásit podezřelé osoby v supermarketech, nebo že se zúčastníte plánovaného pochodu s názvem „Párek místo zeleniny“. O jeho detailech budete informováni.

 

 

Tento text je z velké části smyšlený, uvedená jména a postavy jsou fiktivní. To ovšem nic nemění na faktu, že znásilňování zeleniny je potřeba zastavit.

Autor: Zuzana Blanářová | čtvrtek 4.2.2010 17:05 | karma článku: 24,98 | přečteno: 3029x
  • Další články autora

Zuzana Blanářová

Jak zaručeně (ne)zhubnout

Na úvod jsem chtěla napsat, že tenhle článek nemá nic společného s tím, že jsou tři týdny po Vánocích a se slabšími jedinci, co se považují za silné tím, že si dávají závazky do nového roku. Můj jediný závazek je nedávat si závazky. Ale když jsem se nad tím zamyslela do širších rozměrů, možná to není náhoda, že tento článek vznikl tři týdny po sérii monstrózních vánočních večeří, které jsem si během sedmnáctidenní dovolené dopřála; cesty Boží jsou zkrátka nevyzpytatelné :)

17.1.2014 v 8:26 | Karma: 20,15 | Přečteno: 1909x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

30 lží majora Zemana

Zadala jsem si do Googlu heslo „zeman lhal“. Vyjelo mi 3450 výsledků. Vyfiltrovala jsem si odkazy „zeman lhal“ za poslední měsíc, aby se v tom marastu dalo trochu vyznat. A tady je stručný přehled Zemanových lží za posledních 30 dní - tedy pouze těch, které jsou zdokumentovány v tisku.

28.1.2013 v 8:38 | Karma: 31,87 | Přečteno: 3622x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Válka s mloky aneb Není Vladimír Franz mlok?

Zatímco se včera Vladimír Franz účastnil živé debaty našeho prezidentského panoptika, já jsem se zúčastnila jeho premiéry ve Státní opeře – Války s mloky. Doufám, že Vladimírovi ta jeho debata stála za to, že o svoji velkou premiéru přišel. Já musím říct, že jsem si ji náramně užila a za sledování jeho debaty bych určitě neměnila.

11.1.2013 v 10:26 | Karma: 17,62 | Přečteno: 2028x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Cikán mě zas převezl! (z jednoho břehu řeky na druhý)

... je to zkrátka skvělý převozník.

1.8.2012 v 8:33 | Karma: 28,68 | Přečteno: 2534x | Diskuse| Společnost

Zuzana Blanářová

Den otců: Děti umí udělat každý

...je to tak – udělat dítě umí každý chlap. Tedy každý, který k tomu má fyzické vybavení a pokud neexistují žádné biologické překážky. Dokáží to všichni chlapi bez rozdílu, a nedá jim to ani tolik práce. Zasadit semínko do lůna ženy je myslím pro většinu z nich jednodušší než zasadit třeba strom. Samozřejmě za předpokladu, že je tedy k mání dostatečně poddajná a plodná žena, což ale taky není takový problém.

17.6.2012 v 17:51 | Karma: 19,71 | Přečteno: 1636x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4056x
...si můžete udělat obrázek sami. Když kliknete na foto, zobrazí se vám všechny texty, ve kterých se autorka obnažuje až až.